MEGRENDELÉS MÓDJA:

Megrendeléshez válaszd ki a terméket, majd kattints a Megrendelem e-mailben gombra. A megjelenő ablakban add meg a kért adatokat! A megrendelés után a megadott számlaszámra utald át az összeget, + a postaköltséget! Amint megkapom, egy- két napon belül postázom a megrendelt terméket, és 2-3 napon belül megkapod! Az Mp3 fájlok megrendelésénél az utalás után e-mailben küldöm ki a letöltéshez szükséges hivatkozásokat, linkeket, melyeket 1-szer lehet letölteni, ezért írható üres CD-t készíts a számítógépedbe! Figyelmesen töltsd le mind az 1-2., ill. 1-2-3. részt!

SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON: 

A szállítást a Magyar Posta végzi ajánlva, elsőbbségivel, a szállítási díj belföldön 1000 Ft, amit a megrendelt könyvek árával növelve együtt kell átutalni.

FIZETÉS MAGYARORSZÁGON:

BANKI ÁTUTALÁSSAL Bettes Anna névre az ERSTE 11600006-00000000-14276154 bankszámlaszámra. (Az ERSTE banknál ingyenes, más banknál 500 Ft!)  Postán is küldheted, de ott többe kerül. Pontosan nevezd meg a nyomtatvány kitöltésénél a “közleményben”, amit kérsz és a neved, címed, ahová kéred a küldeményt!  Ha számlát kérsz, az adatokat is írd meg, légy szíves! Köszönöm!

FIZETÉS KÜLFÖLDÖN:

BANKI ÁTUTALÁSSAL Bettes Anna névre az ERSTE BANK HUNGARY ZRT – NÉL;  Nemzetközi bankszámlaszám: HU40 1160 0006 0000 0000 1427 6154 bankszámlaszámra.   SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB. (Online is!)

Devizanem: HUF. Kérlek, az ÁR+ postaköltséget a TE országod pénznemére számoltasd át, és azt fizesd be! A bankszámlámról forintban fogom megkapni!

Igazolást kapsz a befizetésről, én pedig SMS értesítést a neveddel, ill. a kitöltött nyomtatványon a "Közleményben" megadott adatokkal (amit kérsz, +név, cím). 1-2 napon belül postázom a megrendelt kiadványokat, és 2-3 napon belül megkapod! Elsőbbségivel, ajánlott küldeményként kerül feladásra! Utánvéttel is rendelheted: Magyarországon 2000 Ft.! Külföldre utánvéttel nem viszi a posta.

 

Ugrás a kiadványokhoz

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...