KARÁCSONYI AKCIÓ! MINDEN AKCIÓS KIADVÁNYOM ÁRÁBÓL még -700 Ft/db, TRÉNING-TERÁPIA ÁRÁBÓL -2000 Ft. febr.28-ig.

(Diák, munkanélküli, nyugdíjas-1000 Ft. a Tréning-terápia árából!)                                                                        

AKCIÓ IDEJÉRE : -Kézikönyv: 3000 Ft. + postaköltség,                                                                                                                                    -CD borítóval, műanyag tokban:  2000 Ft./db. +  postaköltség                                                                                                         -CD doboz nélkül, átlátszó tasakban: 1300 Ft./db.+ postaköltség

MEGRENDELÉS MÓDJA:

Megrendeléshez válaszd ki a terméket, majd kattints a Megrendelem e-mailben gombra. A megjelenő ablakban add meg a kért adatokat! A megrendelés után a megadott számlaszámra utald át az összeget, + a postaköltséget! Amint megkapom, egy- két napon belül postázom a megrendelt terméket, és 2-3 napon belül megkapod!

Az Mp3 fájlok megrendelésénél az utalás megérkezése után e-mailben küldöm ki a letöltéshez szükséges hivatkozásokat, linkeket, melyeket 1-szer lehet letölteni, ezért írható üres CD-t készíts a számítógépedbe! Figyelmesen töltsd le mind az 1-2., ill. 1-2-3. részt! (1-2, ill. 1-2-3 rész van 1 CD-N!)

SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON: 

A szállítást a Magyar Posta végzi és ajánlva, elsőbbségivel küldöm. A szállítási díj belföldön 1000 Ft, külföldön az adott ország tarifája szerint; a megrendelt könyvek árával növelve együtt kérem átutalni.

1-2 napon belül postázom a megrendelt kiadványokat, és 2-3 napon belül megkapod! Elsőbbségivel, ajánlott küldeményként kerül feladásra! Könyv mérete: A/4. Utánvéttel is rendelheted Magyarországon; ez plusz 2000 Ft.! Külföldre utánvéttel nem viszi a posta.

A bankban igazolást kapsz a befizetésről, én pedig SMS értesítést a neveddel.  A nyomtatványon a "Közleményben" add meg az adataid: neved, címed, és a termék nevét, majd ellenőrizd is le, hogy ráírták-e?       E-mailon, vagy SMS-ben is megadhatod a szállítási címed. 

FIZETÉS MAGYARORSZÁGON:

BANKI ÁTUTALÁSSAL Bettes Anna névre a Korona Takarék Szövetkezet 55400101-16963463 bankszámlaszámra. (Postán is küldheted, de ott többe kerül.) Pontosan nevezd meg a nyomtatvány kitöltésénél a “közlemény-ben”, amit kérsz és a neved, címed, ahová kéred a küldeményt!                     A nyugtát, és/vagy számlát mellékelem a küldeményben. Ha számlát kérsz, és nem egyeznek a szállítási címeddel az adatai, akkor azt is írd meg, kérlek! Köszönöm!

FIZETÉS KÜLFÖLDÖN:

BANKI ÁTUTALÁSSAL Bettes Anna névre a Korona Takarék Szövetkezet, ;  Nemzetközi bankszámlaszám, IBAN szám: HU66 5540 0101 1696 3463 0000 0000 bankszámlaszámra.   SWIFT/BIC kód: TAKBHUHB (Online is!)

Devizanem: HUF. Kérlek, az ÁR+ postaköltséget a TE országod pénznemére számoltasd át, és azt fizesd be! A bankszámlámról forintban fogom megkapni!

Ugrás a kiadványokhoz

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...