MEGBOCSÁTÁS

Miért és hogyan bocsássunk meg? A düh, gyűlölet, félelem, aggódás a testünkben lassan ölő méreg. Ha nincs bennem, nem hat rám. Szeretetről sem beszélhetünk megbocsátás nélkül. Megbocsátani szembesüléssel, és meditálással lehet. Ebben segít a CD-n hallható szöveges gyakorlat, és meditáció. (bemutató részlet a CD-ről)

 

 

PROBLÉMAMEGOLDÁS

Vannak megoldhatatlannak tűnő élethelyzeteid?  A „Sorsfordító Titkok” megoldásokat adnak a legtöbb problémádra! Minden olyan dologgal, melyet el akarsz tüntetni az életedből, cselekedj úgy, ahogy ITT, a CD-n hallható! A meditáció bármilyen jellegű probléma megoldásában hatékony segítséget nyújt, akár fizikai, lelki, vagy szellemi eredetű. Nő az önbizalmad, önbecsülésed, jobban leszel, vagy meggyógyulsz, javulnak a kapcsolataid, stb!

 

CÉLELÉRÉS,SIKER,GAZDAGSÁG,PÉNZ TEREMTÉSE

A legtöbb embernek van ideje TV-t nézni, de nincs ideje a jövőjét, az életet megtervezni! Neked van-e erre időd? A CD-n hallható gyakorlat és 2 meditáció hatékony segítséget nyújt jövőd megtervezéséhez, céljaid eléréséhez, sikeres személyiséged, gazdagságtudatod kialakításához, pénz teremtéséhez. 

 

 

SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT! Minden jog fenntartva!
A könyv és írásom,minden hang-és videó anyag- a kiadó írásos jóváhagyása nélkül – sem egészében,sem részleteiben nem sokszorosítható, vagy közölhető
elektronikus, vagy mechanikus módon, tanfolyamon, előadáson,
hangos könyvben, bármilyen internetes közlésben, fénymásoltan,
vagy bármilyen információ-rögzítés módon!

 

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.