"Amikor az ember teste- lelke- szelleme közt az egyensúly megbomlik, nem tudja önmagát kifejezni, a belső harmónia hiánya betegségek sokaságához, a rák kialakulásához, az élet minden területén megoldhatatlannak tűnő élethelyzetek, problémák meglétéhez vezet.

Önmagunk kifejezésének elfojtása által belső énünk károsodik, eltorzítja személyiségünket. Az önkifejezést gátolja, hogy alacsony szintű az önértékelés, így túlzott az önostorozó önkritikusság, türelmetlenség önmagunkkal, ezért érdemtelennek tartjuk magunkat céljaink, vágyaink elérésére. Fontos figyelembe vennünk múltunkat és feltárni a múltból hozott mintákat is. Programozott személyiségünk arra van kényszerítve, hogy mások elvárásainak megfeleljen, mások igényeit szolgálja, és a világtól várja el, hogy megoldja a problémáit. Kellő önismeret nélkül önbizalom, önbecsülés hiány van és uralkodik a félelem. El kell jutni oda az önismeret útján, hogy felismerjük: „KÉPES VAGYOK MEGCSINÁLNI! MEGÉRDEMLEM! MEGENGEDEM! ELFOGADOM!”

 A belső harmónia helyreállításához kellő önismeretre van szükség. Ezért fontos tisztáznod, hogy KI VAGY? Mennyire élsz TELJES ÉLETET? Mire van szükséged és hogyan teremtsd meg a feltételeit? Azt is érdemes tisztázni, milyen okai vannak a problémáidnak, a stresszeknek, melyek érnek? Mik a céljaid, a motivációid? Célok nélkül sodródsz, bizonytalanságban, félelemben élsz. Motivációk nélkül pedig nincs okod cselekedni. S ha már ismered céljaid és a motivációid, a célhoz vezető út megtervezése is szükséges, és cselekvési tervet érdemes készíteni. Fel kell tárni az előtted álló akadályokat és felkészülni, képessé válni elhárításukra. A múltból hozott negatív mintáid, tévhiteid felismerése és megváltoztatása épp úgy nélkülözhetetlen, mint a negatív érzelmektől (harag, sérelem, bűntudat, kritika, halogatás, félelem, önbecsülés hiánya, reményvesztettség, stb.) való megtisztulás. Hogy mindez megtörténhessen és felszabadulj, meg kell tanulnod kérdéseket feltenni önmagadnak, hiszen a válaszok benned vannak! Az önmagadon végzett munka közben felismered a világunkat működtető élettörvényeket, és tapasztalati úton rájössz, hogyan használhatod saját felemelkedésedre, fejlődésedre, jobb jövőd építésére.

 Életed minden területét, minden szempontból átfogóan szemügyre véve; teljes életutat, életfeladatot, múltat feltáró, jobb jövőt teremtő olyan egyszerű technikákat tanulsz meg alkalmazni a gyakorlatban, melyek problémáid megoldásában szinte azonnali eredményt nyújtva erőt, hitet, motiváltságot adnak a továbblépéshez. Könnyedén válsz sorsod tudatos irányítójává. Mindig kéznél van, és szükség esetén segít a "Fordíts sorsot!" c. kézikönyv és CD sorozat, melynek hatékonyságát megtapasztalod a gyakorlati életben. Ezek tartalmazzák a tanfolyam-tréning-terápia teljes anyagát, ezért önállóan, otthonodban is megoldhatod! "

(Idézet a "Fordíts sorsot! "című könyvemből.)

Ha elakadnál, hívj fel, vagy gyere el képzésre! Sok sikert! Anna

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.