A legtöbb ember környezetében élnek olyanok, akik magatartásukkal sok kárt, félelmet, feszültséget, bánatot, önbizalom hiányt, stb. okoznak, és megkeserítik az életünket!
Érdemes tudni, hogy vagy kilépünk ebből az élethelyzetből (- nem fogjuk elveszíteni, ha a „miénk”-), vagy egyszerűen megtanuljuk a helyzetek kezelését, ha az alábbiakból rájuk, vagy önmagunkra ismerünk!
Pozitív fordulat következik be az ÉLETÜNKBEN, pozitív változások történnek az egészségünkben, körülményeinkben, kapcsolatainkban, ezáltal a környezetünkben élőkben is, boldogok lehetünk, mert már nem lesznek hatással ránk, ha úgy döntünk, hogy elég! A megoldásokat választjuk a „beletörődés”, az áldozat szerep, vagy a menekülés helyett!

Akikről szó van, azok a negatív, pesszimista, panaszkodó, zsaroló, konfliktust, vitákat provokáló, kötekedő, kritizáló, féltékeny, irigy, hangulatromboló emberek, akik csak magukkal törődnek, nem változnak, nem is akarnak változni, nem látják be hibáikat, másokat okolnak, bosszút állnak, sokszor gyűlöletig is fajul, stb.

Mindez hosszú távon depressziót, szív- és érrendszeri, ill. egyéb pszichikai- lelki betegségeket válthat ki belőlünk, és káros szenvedélyek kialakulásához vezethet, személyiségzavart, önbizalomhiányt, elhízást is okoz, és eltéríthet választott életutunkról.

A megoldások egyike az, hogy tudd: a hiba nem benned van! Passzívan hallgatással hagyd figyelmen kívül a sértéseiket, ne szólj, ha beleszól, vagy támad, kedves, udvarias maradj, ne menj bele vitába, ne mondd el a céljaid, a problémáid, maradj nyugodt, reagálástól mentes! Ne keresd vele a kapcsolatot, amennyire csak lehet, de ne tarts vele haragot! Próbáld megérteni az érzelmeit: őt is a tapasztalatai tették „ilyenné”. Talán nem kapott elég szeretetet, figyelmet, így ő is szenved!
Tekinthetjük tükörnek is, hiszen „ha nincs bennünk, nem hat ránk”!

Mivel többé nem jut tőlünk energiához, célt vét a viselkedésével, idővel „leszokik” rólunk, jó esetben már önmagával, és saját lelkiismeretével kényszerül szembesülni, ami változtatásra késztetheti. Ez mindenkinek jó, hiszen valamilyen módon mindkét fél egészségkárosodást, és egyéb hátrányokat, hiányokat él meg, főleg a „gyógyító” szeretet hiányát.

Ha ezt nem így tapasztalnám, nem volna bátorságom ezt a levelet írni, és nem is lenne tisztességes!
Ha ez a kis „ismertető” nem elég ahhoz, hogy segítsen, meríts erőt a díjmentesen meghallgatható előadásaimból, és gyere el tréning-terápiára, vagy vegyünk fel kapcsolatot Skypeon, ha távol élsz, ill. rendeld meg a „Fordíts sorsot!” c. kézikönyvem és CD sorozatom, mert megéri a jövőd és megérdemled a boldogságot! Anna

 
Folytatása következik!
Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.