napraforgo"A legnagyobb segítség akkor érkezik el, amikor a reményről is lemondtál." /ismeretlen/Bettes Anna

Voltál már úgy, hogy a legreménytelenebb helyzetben valaki mond egy-két mondatot és ettől minden megváltozik, ezért többé sosem lesz olyan az életed, mint előtte volt? Egyszer csak bekopogott hozzám egy idegen, huszonéves tűzoltó...István. Hálásan köszönöm!

Pályafutásom 15 évesen takarítónőként kezdtem, majd betanított munkásként dolgoztam. 38 évesen szereztem tanítói diplomát, megvalósítva ezzel egyik nagy gyermekkori álmom.  70 éves, teljesen egészséges vagyok! Aktívan élek.

Többféle gyógyíthatatlannak mondott betegségből kigyógyultam szinte néhány héten belül, gyógyszerektől mentesen /daganat, autoimmun, ízület, csontkinövések, gerincsérv, vegetatív idegrendszeri, fóbiák-rögeszmék, stb. Családommal jó a kapcsolatom, sok barátom van, anyagi, erkölcsi, érzelmi biztonságot teremtettem, tudatosabban élek. Túrázok, karatézok, termálfürdőzök, gyógynövényeket gyűjtök, "unokázok", rendszeresek a "családi partik",  előadásokat tartok, klubot vezetek, könyvet és CD sorozatot írtam, tanfolyamokat, tréningeket, terápiákat tartok. Céljaim, álmaim gyorsan megvalósulnak; olyanok is, melyekről azt gondoltam, hogy "ilyen csak a mesében van”.

 

SZERETNÉL RÓLAM TÖBBET TUDNI?

1991-ben halál közeli élményem és gyógyíthatatlannak mondott több betegségem volt. Állandó félelmek gyötörtek, elmém éjjel-nappalt zakatolt és életem egyéb területei is romokban hevertek.

Anyagi csődben voltam. Második házasságom is kudarcba fulladt. Cserbenhagyottnak, magányosnak éreztem magam. Nagyszüleim neveltek 7 éves koromig, a szüleim, testvéreim körébe nem sikerült beilleszkednem. 1992-ben sorozatban követték egymást a gyászesemények.

Nem voltak barátaim sem. Mindezt tetézte, hogy úgy éreztem, nem a tanítói pálya az igazi hivatásom, hanem egy fontos lépcső- és nem tudtam, hogyan, hova tovább. Elgondolkoztam életem értelmén.

Nem voltam vallásos, orvosok sem tudtak segíteni és nem hittem semmiben. Abban sem hittem, hogy még van jövőm. Depressziós, élet unt, kiégett idegroncs voltam.

Ekkor jött egy fiatalember, aki megkért, írjam le céljaim és tegyek érte valamit, amit képes vagyok megtenni. Mosolyogtam rajta, s mégis, hogy gyorsabban „megszabaduljak” tőle, a következőt írtam:"Nem akarok beteges, szegény, magányos, unalmas, tehetetlen tanító néni lenni!" Amit megtettem: rúzzsal ráírtam a TV-re: "Automata jövedelemcsökkentő készülék!". Leírtam, és a csörgő órám elé tettem a következő mondatot: "Amitől féltem, megcsinálom!" Kölcsönadott egy személyiségfejlesztő könyvet, melyet 3 hét alatt 4-szer olvastam ki.

A bekövetkező események hatására kezdtem felfigyelni olyan úgynevezett élettörvények létezésére, melyek hatással vannak rám, sorsomra és gondolataimmal, tetteimmel szolgálatomba állíthatók.

Három hét alatt megváltozott az életem! Még ekkor semmit nem hallottam ezotériáról, alternatív gyógymódokról, természetgyógyászatról!

Saját felismeréseim, tapasztalataim, döntéseim, cselekedeteim; a céljaimon, önismeretemen végzett munka, az önmagammal való szembenézés, pozitív gondolkodás kialakítása, a természeti törvények és az elme működésének törvényei megismerése, és működésük megfigyelése a gyakorlatban - szenvedéseimtől való megszabadulásomhoz, gyógyulásomhoz vezettek.

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI arról, hogyan „született meg” ez a koncepció?

Kezdtek egyre jobban érdekelni a sorsom érintő témák. Eleinte főleg tapasztalati úton az MLM - BEN 1992-ben megkezdett munkám és személyiségfejlesztő könyvek segítettek. 1995-ben rátaláltam az ezotériára. Még nem hittem benne, azt gondoltam, becsapják az embereket, hogy haszonhoz jussanak.

Mivel egyre több furcsa és érdekes információt kezdtem hallani, ezért eldöntöttem, a végére járok, mert mi van, ha mégis van benne valami és kihagyom a lehetőségeket, hogy fordítsak sorsomon? Mit veszíthetek? Mit nyerhetek? Így okoskodtam és elindultam újabb ismereteket szerezni könyvekből és mesterektől, gyógyítóktól.

Szinte mindent igyekeztem kipróbálni, megtapasztalni, ami felkeltette érdeklődésem. Tapasztalataim és a sajátos, egyéni módszereim kicsiszolódtak, felhasználtam mindennapi életemben. Mivel jól beváltak, továbbadtam ismerősöknek és megfigyeltem, náluk is hasonlóan jól beválik, jól működik.

Elkezdtem embereknek segíteni a gyakorlatban - egyénileg és előadások keretében- a gyógyulásukban, az egészségesebb, boldogabb életük kialakításában, céljaik elérésében, problémáik megoldásában. Mindez élethivatásommá vált.

1991-hez képest egész addigi életem: körülményeim, személyiségem, kapcsolataim, munkám, szabadidős tevékenységem, anyagi helyzetem, egészségem, lelki állapotom gyorsan megváltozott.

07. 07-én 7 személynek tartottam először SORSFORDÍTÓ című tanfolyamot, melynek szervezője, alkotója és előadója vagyok. „A JÓLÉT és BOLDOGSÁG STRATÉGIÁI”-T tanítom.

SZERETNÉD TUDNI, mit szeretek csinálni, és hogyan képzelem el a jövőm?

Szeretem az életet és az embereket, ezért csodálatos ajándéknak tartom, hogy segíthetek, adhatok másoknak is abból a sok jóból, amit kaptam.

Szeretem a társaságot, a kertészkedést, a házimunkát, a természetet, az autózást, az utazást, a művészeteket, a táncolást, a sportos tevékenységeket: jelenleg karatézom, jógázok, biciklizek, erdőt, hegyet mászok, gyógynövényeket gyűjtök. Imádom a családi idilleket! Szeretem az úszást, a lubickolást.

Vágyaim, céljaim: Hosszú, békés idős kort élek egészségben, szeretetben, szolgálatban, anyagi biztonságban családom körében. Amikor eljön az idő, csendben, emberhez méltón távozom e földi létből, e testből. Fiaim idősödését, bölcsebbé válását megértő, segítőkész szeretettel kísérem figyelemmel. Gyönyörködöm családom, unokáim, az emberek fejlődésében, osztozom örömeikben. Könyveket, meditációkat írok, előadásokat, képzéseket tartok. Bejárok sok szép helyet, országot Földünkön. Élvezem, hogy VAGYOK! Mindent csinálok, amit SZERETEK!               

Köszönöm figyelmed, érdeklődésed!

Sikertörténetek

Sikertörténetek

Mennyire tudsz felhagyni a régi rutinnal és kipróbálni új utakat?

Tovább...

Kiadványaim

Kiadványaim

Lehetővé teszik számodra, hogy otthonodban, önállóan is meg tudod csinálni!

Tovább...

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tanfolyam-tréning, terápia

Tovább...

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.